grust duurzaam

grust duurzaam

We zorgen er niet alleen voor dat onze klanten grust door het leven gaan, maar willen ook de wereld een beetje mooier en duurzamer maken. Daarom gaan we bij alles wat we doen steeds na wat de best mogelijke keuze is voor de mens en de planeet. Dat gaat van onze kantoren waar we bijvoorbeeld enkel drinken uit glazen of herbruikbare bekers tot de communicatie met onze klanten. Daarnaast engageren we ons jaarlijks voor één groot project. Voor 2019 is dat een grootschalige zwerfvuilactie in Sint-Niklaas.

Bij alles wat we doen, maken we de best mogelijke keuze voor mens en planeet.

Ga jij grust door het leven?

Jaarproject 2019:
grust zwerfvuiltour

Dit najaar bundelt grust de krachten met de jeugdbewegingen en inwoners van Sint-Niklaas om het zwerfvuil aan te pakken. Het wordt een groots evenement waarop ook bekende Sint-Niklazenaars de handen uit de mouwen steken. Wil je graag op de hoogte blijven van de grust zwerfvuiltour of je schouders mee onder dit evenement zetten?

Laat het ons hier weten.

Uitstoot en energieverbruik

Bij grust streven we ernaar om het energieverbruik en onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Dat gaat van een energie-efficiënte werkplek met een duurzaam klimaatsysteem, slimme thermostaten en ledverlichting tot het opvangen en herbruiken van regenwater. Verder gaan we investeren in snellaadstations voor elektrische voertuigen en ruilen we voor korte afstanden onze wagen in voor de fiets.

Ecologisch papier en inkt

We trachten dus zoveel mogelijk digitaal te werken. Is dat niet mogelijk? Dan kiezen we steeds voor een milieuvriendelijk alternatief. Al het papier van ons drukwerk is bijvoorbeeld FSC-gecertifieerd en onze drukkerijen gebruiken enkel ecologische inkten.

Groene & maatschappelijke doelen

We staan met zijn allen voor de grote uitdaging om veel bewuster en duurzamer om te gaan met grondstoffen en energie. Bij grust bannen we daarom zoveel mogelijk papier. Zo planten we voor élke digitale polis die je bij ons afsluit, een boom. Wil je toch een papieren polis? Dat kan, maar dan vragen we per polis een vrijwillige bijdrage die integraal naar een groen of maatschappelijk doel gaat.

Enkele groene & maatschappelijke doelen waarvoor grust zich inzet:

Binnenkort kan je hier jouw persoonlijk dossier raadplegen. Heb je ondertussen vragen? Contacteer ons dan grust.

Contacteer ons

You have Successfully Subscribed!