Tools

Gaston – de eerste virtuele gruststeller

Met Gaston staat er, naast jouw eigen gruststeller van vlees en bloed, een persoonlijke virtuele assistent voor je klaar. Voortaan zorgt hij ervoor dat jij levenslang grust door het leven kan gaan.

Leer Gaston kennen.

Budgetplanner

Bij grust helpen we je bij de budgetplanning, daarbij is het belangrijk om samen met je gezin je inkomsten en uitgaven in kaart te brengen. Dat is namelijk de eerste stap richting een goed budgetbeheer. Om je daarbij te helpen en te ondersteunen, hebben we voor jou een handige tool ontwikkeld waardoor je makkelijk het overzicht kan bewaren.

Klik hier om de tool downloaden.

Boetecalculator

Wil je je boete of rijverbod laten berekenen? Bekijk dan zeker de boetecalculator eens.

Gebruik de boetecalculator.

Itsme-app

Je kan de Itsme-app gebruiken om veilig in te loggen en gegevens te delen of tekenen. Zo heb je geen kaartlezer meer nodig en gaat vanaf nu alles via je smartphone. Je kan Itsme gebruiken op o.a. Tax On Web, My Minfin, Doccle, Mypension.be, mutualiteit …

Ontdek Itsme.

MyPension

Surf naar MyPension om je aan te melden. Dat kan met de bovenvermelde Itsme-app of alsnog met je kaartlezer. Eens aangemeld klik je op “Mijn Dossier”, waar je een overzicht krijgt van alle documenten i.v.m. je wettelijk pensioen.

Ga naar MyPension.

Eerlijk en persoonlijk advies op maat?

Hoe is’t?

Het is vaak een vluchtige vraag, maar wij stellen ze jou oprecht. Want als wij willen uitblinken in alles rond beschermen, sparen en financieren, dan is dat belangrijk om weten.
Zo kunnen wij nagaan wat je wel of net niet nodig hebt om grust door het leven te gaan.

Maak een afspraak