Onze diensten

Als gruststellers vertrekken we vanuit jouw situatie. Wie ben jij, wie zijn jouw gezinsleden en wat is voor jullie belangrijk? Met welke plannen spelen jullie, welke dromen koesteren jullie nog? Want of het nu om beschermen, sparen of financieren gaat: dat is iets heel persoonlijks. Iets waar wij jou graag in adviseren zodat jij en je gezinsleden steeds grust kunnen zijn.

Beschermen

Zorgen dat jij en je gezinsleden levenslang grust kunnen zijn: dat vraagt een grote verantwoordelijkheid van ons. Daarom gaan we op zoek naar oplossingen voor al jullie uitdagingen. Sommige uitdagingen zie je van ver aankomen, van anderen had je nooit verwacht dat ze jou zouden overkomen. Het is aan ons om al die uitdagingen op voorhand bespreekbaar te maken. Zo kan jij een weloverwogen keuze maken in de mogelijke beschermingen die wij jou voorstellen.

Sparen

Hoe is het met jouw financiële gezondheid gesteld? Loopt dat goed, of is het zinvol om daar even over te spreken? Misschien bestaan er wel manieren van sparen die je nog niet kent. Of waarvan je geen gebruik maakt omdat je er onvoldoende mee vertrouwd bent. Wij beschouwen het als onze verantwoordelijkheid om jou die informatie overzichtelijk en duidelijk aan te reiken, zodat je met een grust hart orde op zaken kan stellen. 

“Nog niet grust? Tijd om eens te praten dus.”

Financieren

Je financiële gezondheid is onlosmakelijk verbonden met de belangrijke beslissingen in je leven. Denk maar aan de aankoop van een woning of de financiering van jouw droomproject. Ook dan gaan we niet over een nacht ijs. We nemen heel bewust een twintigtal partners onder de arm en gaan na wiens voorwaarden het best aansluiten op jouw situatie. Bij grote aankopen spelen er naast de laagste rentevoet namelijk nog andere zaken mee. En daar begeleiden wij jou graag bij.

Eerlijk en persoonlijk advies op maat?

Hoe is’t?

Het is vaak een vluchtige vraag, maar wij stellen ze jou oprecht. Want als wij willen uitblinken in alles rond beschermen, sparen en financieren, dan is dat belangrijk om weten.
Zo kunnen wij nagaan wat je wel of net niet nodig hebt om grust door het leven te gaan.

Maak een afspraak

Vraag je lening simulatie aan