Wij zijn jouw verzekeringskantoor in Wilrijk

Welkom bij grust.

Alles goed? Het is een vraag die vaak vluchtig wordt gesteld. Maar die vraag stellen we nooit zomaar. Als gruststellers zijn we oprecht geïnteresseerd in hoe het met jou gaat. Of je je in een financieel gezonde situatie bevindt, of juist niet. En als dat niet zo is, wat kunnen we dan doen zodat je het wel wordt. Zodat je voorbereid bent op het avontuur, zelfs op de onverwachte. Dat doen we door te luisteren naar jouw uitdagingen en die te matchen met een gepaste verzekering in Wilrijk. Je bent zo levenslang grust.

Levenslang grust

Onze aanpak? Onze handige ‘Levenslang grust’-fiche is het vertrekpunt. Daarin maken we een profielschets van je gezin, gezondheid, inkomen en alle andere factoren die een invloed hebben op jouw leven. Zo ontstaat er een realistisch beeld van je noden en weten we welke verzekeringen in Wilrijk nodig zijn om je maximaal te beschermen.

Verzekeringen in Wilrijk via een onafhankelijke makelaar

Bij grust kan je terecht voor alle soorten verzekeringen in Wilrijk. Denk bijvoorbeeld aan autoverzekeringen, brand- en levensverzekeringen, pensioensparen, rechtsbijstand, hospitalisatie- of uitvaartverzekeringen. Als onafhankelijke makelaar zijn we niet aan een specifieke verzekeringsmaatschappij verbonden. Hierdoor hebben we de vrijheid om voor jou de gunstigste verzekering in Wilrijk te onderhandelen. En dat houdt meer in dan alleen de goedkoopste prijs. Het draait om de voorwaarden die de beste bescherming bieden.

Beschermen, sparen, financieren

Voor je een verzekering in Wilrijk afsluit, brengen onze gruststellers eerst je financiële situatie in kaart. Wie ben jij? Welke dromen wil je nog realiseren? Het antwoord hierop is voor iedere persoon anders. Dus werken wij ook met een persoonlijke aanpak. We overlopen samen welke mogelijke uitdagingen je tegenkomt bij het realiseren van je droom. Zo ben je goed geïnformeerd en maak je je financiële situatie (nog) gezonder. En dat is cruciaal. Want een droom moet je financieren. Niet alleen de klassieke banken kunnen je hierbij helpen, maar ook grust staat je graag bij.

Heb je een financieel gezonde situatie of ervaar je nog wat uitdagingen? Onze gruststellers wijzen je de weg door het doolhof aan verzekeringen in Wilrijk. Het is hun taak om voor de allerbeste bescherming te zorgen. Zowel van je geld als van je toekomstdromen. Dat doen we onafhankelijk, zodat je zeker bent van een polis die 100% op jouw behoeften is afgestemd.

Blijf niet met je vragen rondlopen. Mail of bel naar een van onze kantoren in je buurt. Onze gruststellers staan voor je klaar.

Eerlijk en persoonlijk advies op maat?

Hoe is’t?

Het is vaak een vluchtige vraag, maar wij stellen ze jou oprecht. Want als wij willen uitblinken in alles rond beschermen, sparen en financieren, dan is dat belangrijk om weten.
Zo kunnen wij nagaan wat je wel of net niet nodig hebt om grust door het leven te gaan.

Maak een afspraak

Neem grust
contact op.

Wil je graag jouw huidige situatie overlopen met één van onze gruststellers? Ben je benieuwd hoe financieel gezond je bent? Of heb je een andere vraag voor ons? Stel ze grust, wij helpen je graag verder.