Levenslang grust met je verzekering in Kontich

Welkom bij grust.

Hoe gaat het met je? Het is vaak een nogal oppervlakkige vraag. Maar als gruststellers willen wij écht weten hoe het met je gaat. Of je financiën in een gezonde toestand verkeren, of juist niet. En als het nog niet zo is, hoe krijgen we je dan wél zover? Zodat je klaar bent voor elk avontuur, zelfs de onverwachte. Hier zorgen we voor door te luisteren naar je uitdagingen en ze te matchen met een gepaste verzekering in Kontich. Op die manier ben jij levenslang grust.

Beschermen, sparen, financieren

Voor je een verzekering in Kontich afsluit, brengen onze gruststellers eerst je financiële situatie in kaart. Wie ben je? Waar droom je van? Het antwoord hierop is voor iedereen persoonlijk. Wij werken dus met een even persoonlijke aanpak. Samen overlopen we welke uitdagingen je tegenkomt op weg naar je droom. Zo ben je goed geïnformeerd en maak je je financiële situatie (nog) gezonder. En dat is belangrijk. Want om een droom te verwezenlijken, moet je die ook financieren. Hiervoor kan je niet alleen klassiek bij een bank terecht, maar ook bij grust.

Een onafhankelijke makelaar voor je verzekeringen in Kontich

Je kan terecht bij grust voor alle soorten verzekeringen in Kontich. Van auto-, brand- en levensverzekeringen tot pensioensparen, rechtsbijstand, hospitalisatie- en uitvaartverzekeringen. Als onafhankelijke makelaar werken we niet samen met een specifieke verzekeringsmaatschappij. Hierdoor hebben we de vrijheid om te onderhandelen en zo de gunstigste verzekering in Kontich voor jou te vinden. Bovendien houdt dat meer in dan enkel de goedkoopste prijs. We focussen vooral op de voorwaarden die jou het beste beschermen.

Levenslang grust

Onze methode? Je ontvangt eerst onze handige ‘Levenslang grust’-fiche. Daarin maken we een profielschets van je gezin, gezondheid, inkomen en alle andere factoren die een invloed hebben op jouw leven. Zo ontstaat er een duidelijk overzicht van alle verzekeringen in Kontich die nodig zijn om je volledig te beschermen.

Hoe zit het met je financiële situatie, ben je gezond of zijn er nog uitdagingen? Onze gruststellers helpen je doorheen het doolhof aan verzekeringen in Kontich te navigeren. Ze zorgen daarbij voor de beste bescherming. Zowel van je financiën als van je dromen voor de toekomst. Als onafhankelijke makelaars garanderen we een polis die 100% afgestemd is op jouw behoeften.

Blijf niet zitten met je vragen. Contacteer dan een kantoor bij jou in de buurt. Onze gruststellers helpen je graag verder.

Eerlijk en persoonlijk advies op maat?

Hoe is’t?

Het is vaak een vluchtige vraag, maar wij stellen ze jou oprecht. Want als wij willen uitblinken in alles rond beschermen, sparen en financieren, dan is dat belangrijk om weten.
Zo kunnen wij nagaan wat je wel of net niet nodig hebt om grust door het leven te gaan.

Maak een afspraak

Neem grust
contact op.

Wil je graag jouw huidige situatie overlopen met één van onze gruststellers? Ben je benieuwd hoe financieel gezond je bent? Of heb je een andere vraag voor ons? Stel ze grust, wij helpen je graag verder.