Met onze verzekeringen in Gits ben je levenslang grust

Welkom bij grust.

Hoe gaat het met je? We vragen het allemaal al eens vluchtig. Maar als gruststellers willen we écht weten hoe het met je gaat. Of je je in een financieel gezonde situatie bevindt, of juist niet. En als dat niet zo is, welke stappen ondernemen we dan opdat je het wel wordt? Zodat je elk avontuur aankan, zelfs de onverwachte. Hier zorgen we voor door te luisteren naar je uitdagingen en ze te koppelen met een gepaste verzekering in Gits. Op die manier ben jij levenslang grust.

Beschermen, sparen, financieren

Onze gruststellers bespreken samen met jou je financiële situatie, vooraleer je een verzekering in Gits neemt. Wie ben jij? Wat zijn de dromen die je nog wil realiseren? Het antwoord hierop is voor iedere persoon anders. Dus werken wij ook met een persoonlijke aanpak. Daarom bespreken we alle uitdagingen die je op weg naar je droom aantreft. Door goed geïnformeerd te zijn, maak je je financiële situatie (nog) gezonder. En dat is belangrijk. Want je droom realiseren kan pas met de juiste financiële middelen. Je denkt hiervoor misschien aan de klassieke bank, maar ook grust helpt je hier graag bij.

Een onafhankelijke makelaar voor je verzekeringen in Gits

Grust heeft alle soorten verzekeringen in Gits. Denk bijvoorbeeld aan autoverzekeringen, brand- en levensverzekeringen, maar ook pensioensparen, rechtsbijstand, hospitalisatie- en uitvaartverzekeringen. Als onafhankelijke makelaar zijn we niet verbonden aan een specifieke verzekeringsmaatschappij. Hierdoor zijn we vrij om de gunstigste verzekering in Gits voor jou te onderhandelen. En dat gaat verder dan alleen de goedkoopste prijs. We focussen vooral op de voorwaarden die jou het beste beschermen.

Wees levenslang grust

Onze methode? De handige ‘Levenslang grust’-fiche is het eerste wat je van ons ontvangt. Met deze fiche maken we een schets waarin we je gezin, gezondheid, inkomen en andere factoren die je leven beïnvloeden evalueren. Zo krijgen we een realistisch beeld van welke verzekeringen in Gits nodig zijn om jou ten volle te beschermen.

Hoe zit het met je financiële situatie, ben je gezond of zijn er nog uitdagingen? Onze gruststellers leiden je doorheen het grote aanbod aan verzekeringen in Gits. Zij zorgen voor een optimale bescherming. Zowel van je financiën als van je dromen voor de toekomst. Als onafhankelijke makelaars garanderen we een polis die 100% afgestemd is op jouw behoeften.

Blijf niet met je vragen zitten. Mail of bel naar een van onze kantoren in je buurt. Onze gruststellers beantwoorden ze allemaal.

Eerlijk en persoonlijk advies op maat?

Hoe is’t?

Het is vaak een vluchtige vraag, maar wij stellen ze jou oprecht. Want als wij willen uitblinken in alles rond beschermen, sparen en financieren, dan is dat belangrijk om weten.
Zo kunnen wij nagaan wat je wel of net niet nodig hebt om grust door het leven te gaan.

Maak een afspraak

Neem grust
contact op.

Wil je graag jouw huidige situatie overlopen met één van onze gruststellers? Ben je benieuwd hoe financieel gezond je bent? Of heb je een andere vraag voor ons? Stel ze grust, wij helpen je graag verder.