Met onze verzekeringen in Gits ben je levenslang grust

Welkom bij grust.

Alles goed? Meestal is het een oppervlakkige vraag. Maar als gruststellers vragen we dat niet zomaar. We willen écht weten hoe het met je gaat. Of je financieel in een gezonde toestand verkeert, of juist niet. En als dat niet zo is, hoe zorgen we er dan samen voor dat je het wel wordt? Zodat je klaar bent voor elk avontuur, ook de onverwachte. Door te luisteren naar jouw uitdagingen, zoeken we naar een gepaste verzekering in Gits. Zo ben jij levenslang grust.

Beschermen, sparen, financieren

Voor je een verzekering in Gits neemt, praten onze gruststellers graag met jou over je financiële situatie. We willen jou leren kennen. Wat zijn de dromen die je nog wil realiseren? Daar heeft elke persoon een ander antwoord op. Dus moeten wij onze aanpak ook persoonlijk maken. Daarom nemen we samen de uitdagingen door die je tijdens het realiseren van je droom kan tegenkomen. Goed geïnformeerd maak je zo je financiële situatie (nog) gezonder. En dat is belangrijk. Want je droom realiseren, betekent ook dat je die moet financieren. Je denkt hiervoor misschien aan de klassieke bank, maar ook grust helpt je hier graag bij.

Wees levenslang grust

Onze methode? Onze praktische ‘Levenslang grust’-fiche is het vertrekpunt. Hiermee creëren we een schets van je gezin, gezondheid, inkomen en andere aanvullende factoren die je leven bepalen. Zo ontstaat er een duidelijk overzicht van alle verzekeringen in Gits die nodig zijn om je volledig te beschermen.

Een onafhankelijke makelaar voor je verzekeringen in Gits

Je kan voor alle soorten verzekeringen in Gits terecht bij grust. Van autoverzekeringen, brand- en levensverzekeringen tot pensioensparen, rechtsbijstand, hospitalisatie- en uitvaartverzekeringen. Als onafhankelijke makelaar hebben we geen samenwerking met een specifieke verzekeringsmaatschappij. Doordat we de vrijheid hebben om te onderhandelen, vinden we voor jou de gunstigste verzekering in Gits. Daarvoor kijken we naar meer dan alleen de prijs. Om je de beste bescherming te geven, ligt onze focus op de voorwaarden.

Zijn er financiële problemen waar je momenteel mee te maken hebt of ben je gezond? Onze gruststellers leiden je doorheen het grote aanbod aan verzekeringen in Gits. Ze zorgen daarbij voor de beste bescherming. Zowel van je geld als van je dromen voor de toekomst. We zijn onafhankelijke makelaars, waardoor we voor jou een polis zoeken die 100% is afgestemd op jouw behoeften.

Meer informatie nodig of heb je vragen? Mail of bel grust naar een van onze kantoren bij jou in de buurt. Onze gruststellers beantwoorden ze allemaal.

Eerlijk en persoonlijk advies op maat?

Hoe is’t?

Het is vaak een vluchtige vraag, maar wij stellen ze jou oprecht. Want als wij willen uitblinken in alles rond beschermen, sparen en financieren, dan is dat belangrijk om weten.
Zo kunnen wij nagaan wat je wel of net niet nodig hebt om grust door het leven te gaan.

Maak een afspraak

Neem grust
contact op.

Wil je graag jouw huidige situatie overlopen met één van onze gruststellers? Ben je benieuwd hoe financieel gezond je bent? Of heb je een andere vraag voor ons? Stel ze grust, wij helpen je graag verder.