Jouw onafhankelijke verzekeringsmakelaar in Borgerhout

Welkom bij grust.

Alles goed met je? Het is vaak een nogal oppervlakkige vraag. Maar als gruststellers willen we écht weten hoe het met je gaat. Of je je in een financieel gezonde situatie bevindt, of juist niet. En als je het niet bent, wat doen we er dan samen aan zodat je het wel wordt? Zodat je voorbereid bent voor elk avontuur, zelfs de onverwachte. Dat bereiken we door jouw uitdagingen met een gepaste verzekering in Borgerhout te matchen. Je bent zo levenslang grust.

Blijf levenslang grust

Onze methode? Eerst ontvang je onze ‘Levenslang grust’-fiche. Met deze fiche maken we een profielschets waarin we je gezin, gezondheid, inkomen en andere factoren die je leven beïnvloeden evalueren. Er ontstaat zo een realistisch beeld van alle nodige verzekeringen in Borgerhout die jou ten volle beschermen.

Een onafhankelijke makelaar voor je verzekeringen in Borgerhout

Je vindt alle soorten verzekeringen in Borgerhout bij grust. Dat gaat bijvoorbeeld over autoverzekeringen, brand- en levensverzekeringen, maar ook pensioensparen, rechtsbijstand, hospitalisatie- en uitvaartverzekeringen. Als onafhankelijke makelaar hebben we geen samenwerking met een specifieke verzekeringsmaatschappij. Hierdoor hebben we de vrijheid om te onderhandelen en zo de gunstigste verzekering in Borgerhout voor jou te vinden. En dat houdt meer in dan alleen de goedkoopste prijs. Het draait om de voorwaarden die de beste bescherming bieden.

Beschermen, sparen, financieren

Voor je een verzekering in Borgerhout afsluit, brengen onze gruststellers eerst je financiële situatie in kaart. We willen jou leren kennen. Waar droom je van? Het is een persoonlijk antwoord, dat voor iedereen anders is. Dus moeten wij onze aanpak ook eigen maken. Samen overlopen we welke uitdagingen je tegenkomt op weg naar je droom. Door goed geïnformeerd te zijn, maak je je financiële situatie (nog) gezonder. En dat is niet onbelangrijk. Want de financiering is onmisbaar bij het realiseren van je droom. Misschien denk je al snel aan een bank, maar ook grust kan je hierbij helpen.

Heb je een financieel gezonde situatie of ervaar je nog wat uitdagingen? Onze gruststellers leiden je doorheen het doolhof aan verzekeringen in Borgerhout. Daarbij zorgen ze voor de allerbeste bescherming. Zowel van je financiën als van je dromen voor de toekomst. We doen dit volledig onafhankelijk, zodat je zeker bent van een polis die perfect past bij jouw behoeften.

Blijf niet met je vragen rondlopen. Mail of bel naar een van onze kantoren in je buurt. Onze gruststellers staan voor je klaar.

Eerlijk en persoonlijk advies op maat?

Hoe is’t?

Het is vaak een vluchtige vraag, maar wij stellen ze jou oprecht. Want als wij willen uitblinken in alles rond beschermen, sparen en financieren, dan is dat belangrijk om weten.
Zo kunnen wij nagaan wat je wel of net niet nodig hebt om grust door het leven te gaan.

Maak een afspraak

Neem grust
contact op.

Wil je graag jouw huidige situatie overlopen met één van onze gruststellers? Ben je benieuwd hoe financieel gezond je bent? Of heb je een andere vraag voor ons? Stel ze grust, wij helpen je graag verder.