Jouw onafhankelijke verzekeringsmakelaar in Boom

Welkom bij grust.

Hoe gaat het? Meestal is het een vluchtige vraag. Maar als gruststellers willen we echt weten hoe het gaat. Of je financieel gezond bent, of juist niet. En als het nog niet zo is, hoe krijgen we je dan wél zover? Zodat je voorbereid bent op het avontuur, zelfs op de onverwachte. Dat doen we door te luisteren naar jouw uitdagingen en die te matchen met een gepaste verzekering in Boom. Je bent zo levenslang grust.

Een onafhankelijke makelaar voor je verzekeringen in Boom

Bij grust vind je alle soorten verzekeringen in Boom. Denk bijvoorbeeld aan autoverzekeringen, brand- en levensverzekeringen, maar ook pensioensparen, rechtsbijstand, hospitalisatie- en uitvaartverzekeringen. Als onafhankelijke makelaar zijn we niet gebonden aan een specifieke verzekeringsmaatschappij. Hierdoor vergelijken we polissen tot we de gunstigste verzekering in Boom hebben gevonden voor jou. En dat houdt meer in dan alleen de goedkoopste prijs. Het draait om de voorwaarden die de beste bescherming bieden.

Blijf levenslang grust

Onze methode? Je krijgt eerst onze praktische ‘Levenslang grust’-fiche toegestuurd. Met deze fiche maken we een profielschets waarin we je gezin, gezondheid, inkomen en andere elementen die je leven beïnvloeden evalueren. Zo ontstaat er een duidelijk overzicht van alle verzekeringen in Boom die nodig zijn om je volledig te beschermen.

Beschermen, sparen, financieren

Voor je een verzekering in Boom neemt, praten onze gruststellers graag met jou over je financiële situatie. We willen jou leren kennen. Welke dromen heb je? Het antwoord hierop is voor iedere persoon anders. Onze aanpak moeten we dus ook eigen maken. We nemen daarom samen de uitdagingen door die je kan tegenkomen tijdens het realiseren van je droom. Door goed geïnformeerd te zijn, maak je je financiële situatie (nog) gezonder. En dat is meer dan nodig. Want je droom realiseren, betekent ook dat je die moet financieren. Om dat te doen, denk je misschien eerder klassiek aan een bank. Maar ook hiervoor kan je bij grust terecht.

Is jouw financiële gezondheid goed of zijn er nog obstakels die je moet overwinnen? Onze gruststellers leiden je doorheen het grote aanbod aan verzekeringen in Boom. Ze zorgen ervoor dat de bescherming optimaal is. Van je geld, maar ook van je dromen voor de toekomst. We doen dit volledig onafhankelijk, zodat je zeker bent van een polis die perfect past bij jouw behoeften.

Zit je met vragen? Neem dan grust contact op met een kantoor in jouw buurt. Onze gruststellers helpen je graag verder.

Eerlijk en persoonlijk advies op maat?

Hoe is’t?

Het is vaak een vluchtige vraag, maar wij stellen ze jou oprecht. Want als wij willen uitblinken in alles rond beschermen, sparen en financieren, dan is dat belangrijk om weten.
Zo kunnen wij nagaan wat je wel of net niet nodig hebt om grust door het leven te gaan.

Maak een afspraak

Neem grust
contact op.

Wil je graag jouw huidige situatie overlopen met één van onze gruststellers? Ben je benieuwd hoe financieel gezond je bent? Of heb je een andere vraag voor ons? Stel ze grust, wij helpen je graag verder.