Onafhankelijke makelaar voor jouw verzekeringen in Bazel

Welkom bij grust.

Alles goed met je? Meestal is het een oppervlakkige vraag. Maar die vraag stellen we nooit zomaar. Als gruststellers zijn we oprecht geïnteresseerd in hoe het met jou gaat. Of je financieel in een gezonde toestand verkeert, of juist niet. En als dat niet zo is, hoe zorgen we er dan samen voor dat je het wel wordt? Zodat je klaar bent voor elk avontuur, zelfs de onverwachte. Hiervoor koppelen we jouw uitdagingen aan een gepaste verzekering in Bazel. Zo zorgen we ervoor dat je levenslang grust bent.

Levenslang grust

Hoe we dat aanpakken? De handige ‘Levenslang grust’-fiche is het eerste wat je van ons ontvangt. Deze fiche gebruiken we om je gezins-, gezondheids- en financiële situatie te evalueren. Zo ontstaat er een duidelijk overzicht van alle verzekeringen in Bazel die nodig zijn om je volledig te beschermen.

Beschermen, sparen, financieren

Voor je een verzekering in Bazel neemt, praten onze gruststellers graag met jou over je financiële situatie. Wie ben jij? Waar droom je nog van? Het antwoord hierop is voor iedere persoon anders. Dus moet onze aanpak ook eigen zijn. We nemen de tijd om samen alle uitdagingen te bespreken die zich voordoen op weg naar je droom. Goed geïnformeerd maak je zo je financiële situatie (nog) gezonder. En dat is nodig. Want de financiering is onmisbaar bij het realiseren van je droom. Je denkt hiervoor misschien aan de klassieke bank, maar ook grust helpt je hier graag bij.

Vertrouw op een onafhankelijke makelaar voor je verzekering in Bazel

Bij grust kan je terecht voor alle soorten verzekeringen in Bazel. Dat gaat bijvoorbeeld over autoverzekeringen, brand- en levensverzekeringen, maar ook pensioensparen, rechtsbijstand, hospitalisatie- en uitvaartverzekeringen. Als onafhankelijke makelaars stellen we daarbij geen specifieke verzekeringsmaatschappij voorop. Hierdoor vergelijken we polissen tot we de gunstigste verzekering in Bazel hebben gevonden voor jou. En dat gaat over meer dan alleen de prijs. We kijken vooral naar de voorwaarden die jou de beste bescherming geven.

Sta je voor nog wat uitdagingen of is je financiële situatie gezond? Onze gruststellers loodsen je doorheen het soms overweldigende aanbod verzekeringen in Bazel. Hun prioriteit ligt bij het bieden van de beste bescherming. Zowel van je geld als van je toekomstdromen. Dat doen we onafhankelijk, zodat je zeker bent van een polis die 100% op jouw behoeften is afgestemd.

Meer informatie nodig of heb je vragen? Mail of bel dan grust naar een kantoor in je buurt. Onze gruststellers staan voor je klaar.

Eerlijk en persoonlijk advies op maat?

Hoe is’t?

Het is vaak een vluchtige vraag, maar wij stellen ze jou oprecht. Want als wij willen uitblinken in alles rond beschermen, sparen en financieren, dan is dat belangrijk om weten.
Zo kunnen wij nagaan wat je wel of net niet nodig hebt om grust door het leven te gaan.

Maak een afspraak

Neem grust
contact op.

Wil je graag jouw huidige situatie overlopen met één van onze gruststellers? Ben je benieuwd hoe financieel gezond je bent? Of heb je een andere vraag voor ons? Stel ze grust, wij helpen je graag verder.