Levenslang grust met je verzekering in Appels

Welkom bij grust.

Alles goed? Het is vaak een oppervlakkige vraag. Maar als gruststellers willen wij écht weten hoe het met je gaat. Of je financieel gezond bent, of juist niet. En als dat niet zo is, welke stappen ondernemen we dan opdat je het wel wordt? Zodat je elk avontuur aankan, ook de onverwachte. Hier zorgen we voor door te luisteren naar je uitdagingen en ze te koppelen met een gepaste verzekering in Appels. Zo zorgen we ervoor dat je levenslang grust bent.

Levenslang grust

Onze aanpak? Eerst ontvang je onze ‘Levenslang grust’-fiche. In deze profielschets brengen we je gezin, gezondheid, inkomen en andere factoren die je leven beïnvloeden in kaart. Er ontstaat zo een realistisch beeld van alle nodige verzekeringen in Appels die jou ten volle beschermen.

Vertrouw op een onafhankelijke makelaar voor je verzekering in Appels

Bij grust vind je alle soorten verzekeringen in Appels. Auto-, brand- en levensverzekeringen bijvoorbeeld, maar ook pensioensparen, rechtsbijstand, hospitalisatie- en uitvaartverzekeringen. Als onafhankelijke makelaar zijn we niet aan een specifieke verzekeringsmaatschappij verbonden. Hierdoor hebben we de vrijheid om voor jou de gunstigste verzekering in Appels te onderhandelen. Daarvoor kijken we naar meer dan alleen de prijs. We focussen vooral op de voorwaarden die jou het beste beschermen.

Beschermen, sparen, financieren

Onze gruststellers praten graag met jou over je financiële situatie, voor je een verzekering in Appels afsluit. We willen jou leren kennen. Welke dromen wil je nog realiseren? Het is een persoonlijk antwoord, dat voor iedereen anders is. Dus moet onze aanpak ook persoonlijk zijn. Daarom bespreken we samen welke uitdagingen je kan tegenkomen op weg naar je droom. Door goed geïnformeerd te zijn, maak je je financiële situatie (nog) gezonder. En dat is nodig. Want je droom realiseren, betekent ook dat je die moet financieren. Misschien denk je hier eerder klassiek aan een bank, maar ook hiervoor kan je bij ons terecht.

Hoe zit het met je financiële situatie, ben je gezond of zijn er nog uitdagingen? Onze gruststellers navigeren je doorheen het doolhof aan verzekeringen in Appels. Daarbij zorgen ze voor de allerbeste bescherming. Van je financiën én van je toekomstdromen. We zijn onafhankelijke makelaars, waardoor we voor jou een polis zoeken die 100% is afgestemd op jouw behoeften.

Heb je nog wat vragen? Mail of bel dan grust naar een kantoor in je buurt. Onze gruststellers staan voor je klaar.

Eerlijk en persoonlijk advies op maat?

Hoe is’t?

Het is vaak een vluchtige vraag, maar wij stellen ze jou oprecht. Want als wij willen uitblinken in alles rond beschermen, sparen en financieren, dan is dat belangrijk om weten.
Zo kunnen wij nagaan wat je wel of net niet nodig hebt om grust door het leven te gaan.

Maak een afspraak

Neem grust
contact op.

Wil je graag jouw huidige situatie overlopen met één van onze gruststellers? Ben je benieuwd hoe financieel gezond je bent? Of heb je een andere vraag voor ons? Stel ze grust, wij helpen je graag verder.