Belastingaangifte 2021 – Caroline Verbocht

Naar aanleiding van de aankomende belastingservice geven we je graag volgende informatie mee. Ieders gezondheid is vandaag het allerbelangrijkste. Daarom verwerken we de aangiftes dit jaar ook weer zoveel mogelijk digitaal.

Wens je ook dit jaar gebruik te maken van onze fiscale service? Bezorg ons dan voor 31 juli jouw documenten. Dit doe je bij voorkeur digitaal, in PDF formaat en op volgend mailadres: kelly.noens@grust.be. Op deze manier kunnen wij ze tijdig verwerken. Indien je geen scanner ter beschikking hebt, bestaan er handige apps voor je smartphone of tablet die bij wijze van foto een PDF document aanmaken (cfr. App store, Google Play).

Na het openen van jouw dossier ontvang je een bevestigingsmail met bijkomende informatie omtrent jouw belastingaangifte.

Wens je toch graag een afspraak? Reserveer dan grust je plaats in onze online agenda via volgende link: https://calendly.com/grust-brasschaat—caroline-verbocht

Blijf veilig.

Caroline en Kelly
gruststellers

Plan grust je afspraak

Eerlijk en persoonlijk advies op maat?

Hoe is’t?

Het is vaak een vluchtige vraag, maar wij stellen ze jou oprecht. Want als wij willen uitblinken in alles rond beschermen, sparen en financieren, dan is dat belangrijk om weten.

Zo kunnen wij nagaan wat je wel of net niet nodig hebt om grust door het leven te gaan.

Binnenkort kan je hier jouw persoonlijk dossier raadplegen. Heb je ondertussen vragen? Contacteer ons dan grust.

Contacteer ons

You have Successfully Subscribed!