Gaston, de eerste virtuele gruststeller

20.05.21

Dat we bij grust niet terugdeinzen voor pionierswerk in de makelaardij, wist je ondertussen wel. Hierin trekken we vaak de kaart van digitalisatie. Maar hoe kunnen we nu enerzijds digitaal evolueren, zonder anderzijds onze persoonlijke aanpak uit het oog te verliezen? Oordeel grust zelf of we in ons opzet geslaagd zijn en maak kennis met onze nieuwste collega: Gaston.

Vanaf nu staat er, naast jouw eigen gruststeller van vlees en bloed, een persoonlijke virtuele assistent voor je klaar. Voortaan zorgt hij ervoor dat jij levenslang grust door het leven kan gaan.

Hoe ontmoet je Gaston?

Wel, je gruststeller bezorgt je een sms of email met daarin een beveiligde unieke link, gekoppeld aan jouw digitaal dossier. Na het openen van deze link ontmoet je Gaston. Hij loodst je op een entertainende manier door enkele korte vragen. Je hebt hiervoor verder niets nodig. Geen verzekeringspolissen, facturen of bankafschriften. Enkel een smartphone met internetverbinding, parate kennis en 5 minuten tijd. Na het onderonsje met Gaston ontvang je een sms met de score van hoe grust jij vandaag al bent. Eindig je op 60%? Dan is er nog ruimte voor verbetering. Simultaan ontvangt jouw gruststeller een overzicht zodat hij een duidelijker, scherper beeld kan vormen van jouw huidige situatie.

Gaston loodst je op een entertainende manier door enkele korte vragen.

Ook zinvol voor bestaande klanten?

Absoluut. Op één jaar tijd kan er veel veranderen. Denk alleen maar al aan de levensgebeurtenissen die we op sociale media delen zoals: een geboorte, afgestudeerd, huwelijk, verhuisd, nieuw huisdier, verlies van een dierbare, reizen … Eén voor één uitgelezen momenten om alles nog eens samen te herbekijken.

Daarnaast verlies je vandaag misschien zonder het te beseffen een bestaand risico uit het oog. Stel: je maakt gebruik van een babysit tijdens een avondje uit. Wat nou als je buurmeisje, niet aangesloten bij de gezinsbond, van de trap valt terwijl ze op de kinderen past? Wie betaalt de facturen bij dit werkongeval? Of is je gezin wel voldoende beschermd bij een onverwacht overlijden? Dankzij Gaston zorgen jullie er nu samen voor dat je beschermd bent tegen zulke onverwachte situaties.

Dankzij Gaston zorgen jullie er nu samen voor dat je beschermd bent tegen zulke onverwachte situaties.

De kennismaking met Gaston doe je bij voorkeur naar aanleiding van de eerstvolgende afspraak met je gruststeller. Zo worden al jouw antwoorden op de vragen van Gaston tijdens een gesprek in detail besproken.

En wat kan hij nog?

Naast een beter inzicht in jouw financiële gezondheid, je spaargedrag en in welke mate je al dan niet beschermd bent tegen mogelijke risico’s, neemt Gaston ook veel administratieve rompslomp weg. Veranderde je recent van rekeningnummer? Moet je een btw-attest invullen en ondertekenen? Gaston vult vanaf nu al de nodige documenten digitaal voor je in. Zelfs om een handtekening te zetten, hoef je je kot niet meer uit. Digitaal ondertekenen kan hij als de beste!

Zin om Gaston te ontmoeten en met hem aan de slag te gaan? Neem contact op met je gruststeller en vraag jouw unieke link aan.

Gaston, de eerste virtuele gruststeller