Ga grust op reis.

18.06.21

Begint het, na onze staycation van afgelopen zomer, bij jou ook te kriebelen om terug buiten onze landsgrenzen te gaan? Of je nu kiest voor een citytrip, een strandvakantie met het hele gezin of een avontuurlijke reis met je lief: als je op vakantie gaat, wil je zonder zorgen kunnen vertrekken. Welk type reiziger je ook bent: als je meerdere trips per jaar maakt, doe je er goed aan een reisverzekering te overwegen. Hierdoor moet je geen afzonderlijke verzekering meer afsluiten voor elke reis en ben je een heel jaar grust.

Verzekerd tegen onvoorziene kosten.

Een reisverzekering biedt meer dan je denkt. Als je in het buitenland in het ziekenhuis belandt en daar een paar nachten moet blijven, vergoedt de reisverzekering extra hotelovernachtingen voor bijvoorbeeld je partner. Maar denk ook aan andere uitgaven, zoals eten en taxi’s om van en naar het ziekenhuis te gaan en zelfs repatriëringskosten. Er kunnen dus heel wat extra onvoorziene uitgaven de kop opsteken als er iets gebeurt. Via een reisverzekering belet je dan ook dat je uitstap uitdraait op een financiële kater. Zeker wanneer je naar de Verenigde Staten op reis gaat, doe je er goed aan om een extra reisverzekering af te sluiten. Door de hoge medische kosten zal jouw standaard ziekteverzekering niet volstaan.

Via een reisverzekering belet je dan ook dat je uitstap uitdraait op een financiële kater.

Een annulatieverzekering: reis met een grust gemoed.

Moet je noodgedwongen jouw reis annuleren om medische of familiale redenen? Dan krijg jij door het nemen van deze extra verzekering je gemaakte kosten teruggestort. Bovendien zit hier tegenwoordig ook een COVID-dekking in. Zo ben jij beschermd wanneer jouw reis niet kan doorgaan omdat jij of je medereiziger besmet raakt met corona. In dat geval zal de reis voor 100 procent worden vergoed. Hierdoor reis jij met een gerust gemoed.

Meer weten?

Neem dan contact op met je gruststeller om samen te bekijken welke reisverzekering het best bij jou past.

Ga grust op reis.