Op zoek naar de juiste lening?

Bij grust maken we je persoonlijke leensimulatie én krijg je advies op maat.

Veel belangrijke momenten in het leven kan je realiseren met behulp van de juiste lening. Of het nu gaat om de aankoop of renovatie van je woning of je nieuwe (elektrische) wagen: bij grust kan je altijd op het juiste advies rekenen. Wij helpen je om steeds de gunstige keuze te maken als het aankomt op financieringen.

Je vindt op het internet allerlei tools terug om leningen te simuleren. Ze hebben allemaal één ding gemeenschappelijk: ze zijn helemaal niet op jouw maat gemaakt. Dus eigenlijk heb je niets aan zo’n leningsimulator. Maar wees grust: onze gruststellers kunnen voor jou wél alles persoonlijk simuleren. Zo kan je altijd goed geïnformeerd jouw keuze maken voor de juiste lening.

Vraag je simulatie nu aan
Onze gruststeller maakt voor jou een persoonlijke simulatie van leningen

grust Ieper
grust Ieper

Voor deze type leningen kan je bij grust terecht:

Hypothecaire lening

De hypothecaire lening is een financiering die je kan aangaan via een bank voor de aankoop van een onroerend goed (huis, appartement, studio). Bij grust bekijken we samen met jou je persoonlijke situatie en leggen we je de meest interessante opties voor.

Een bank vraagt bij een hypotheek altijd een gedeelte ‘eigen inbreng’, het geld dat je zelf moet kunnen inbrengen voor de aankoop van een woning of appartement. Zijn je eigen middelen beperkt of heb je die voor iets anders echt nodig? Zelfs met een kleine eigen inbreng kan je al een huis kopen.

Bij grust helpen we je navigeren door de opties om mogelijk toch te voldoen aan de voorwaarden van een bank.

Onze specialisten ontzorgen je graag

Bij grust zijn we gespecialiseerd in alles wat met beschermen, sparen en financieren te maken heeft. Er zijn heel veel verschillende soorten leningen waarbij grust je kan adviseren én de juiste oplossing voor je kan regelen. Denk maar aan een woninglening (hypotheek), een overbruggingslening, een renovatielening, een autolening, een fietslening, een persoonlijke lening, …

Vraag je simulatie nu aan
Onze gruststeller maakt voor jou een persoonlijke simulatie van leningen

Overbruggingskrediet

Een nieuwe fase in je leven en je hebt je volgende woning op het oog? Maar je huidige woning is nog niet verkocht? Weet dat je via grust een overbruggingskrediet kan afsluiten zodat je jouw droomwoning niet misloopt. Eens je huidige vastgoed verkocht is, kan je het overbruggingskrediet terugbetalen.

Renovatielening

Heb je plannen om je huis te renoveren? Duurzamer te maken? Weet dat je die verbouwingswerken ook kunt financieren zodat je de kosten in de tijd kunt spreiden.

Persoonlijke lening

Zit je tijdelijk in een moeilijke situatie waarvoor je persoonlijk wat geld nodig hebt? Klop eens aan bij grust en we kijken hoe we je kunnen helpen.

Autolening

Een nieuwe vierwieler in het vooruitzicht? Via grust kan je de autolening afsluiten die het beste bij je past.

Vraag hier je persoonlijke leensimulatie aan

Bij grust maken we een leensimulatie op maat én geven we je persoonlijk advies.