Belastingaangifte 2021

Nu de zomer met rasse schreden nadert, komt ook het moment om jouw belastingaangifte in orde te brengen dichterbij. Vanuit onze expertise als financiële gruststellers helpen we onze trouwe klanten daarmee.

Velen onder jullie hebben een voorstel van vereenvoudigde aangifte (VVA) ontvangen. Een aantal zaken zoals kosten voor kinderopvang, hypothecaire kredieten, personen ten laste, ouderschapsregeling, enz. zijn hier niet altijd correct ingevuld. Om fouten te vermijden, dienen we dit na te kijken.

Het plannen van je afspraak doe je bij voorkeur via telefoon + 32 497 12 42 47 of per mail liesbeth.peeraer@grust.be. Tijdens ons gesprek heb je alle nodige documenten ter beschikking, samen je identiteitskaart en de pincode hiervan.

Tot binnenkort.

Liesbeth Peeraer,
gruststeller

PS: Het dragen van een mondmasker in een verzekeringskantoor is sinds 01/07/2020 verplicht. We vragen ook om maximaal met 2 personen te komen. (max 3 personen aanwezig in het kantoor)

Neem grust contact op

Eerlijk en persoonlijk advies op maat?

Hoe is’t?

Het is vaak een vluchtige vraag, maar wij stellen ze jou oprecht. Want als wij willen uitblinken in alles rond beschermen, sparen en financieren, dan is dat belangrijk om weten.

Zo kunnen wij nagaan wat je wel of net niet nodig hebt om grust door het leven te gaan.

Binnenkort kan je hier jouw persoonlijk dossier raadplegen. Heb je ondertussen vragen? Contacteer ons dan grust.

Contacteer ons

You have Successfully Subscribed!