Belastingaangifte 2021

Nu de zomer met rasse schreden nadert, komt ook het moment om jouw belastingaangifte in orde te brengen dichterbij. Vanuit onze expertise als financiële gruststellers helpen we onze trouwe klanten daarmee.

Velen onder jullie hebben een voorstel van vereenvoudigde aangifte (VVA) ontvangen. Een aantal zaken zoals kosten voor kinderopvang, hypothecaire kredieten, personen ten laste, ouderschapsregeling, enz. zijn hier niet altijd correct ingevuld. Om boetes te vermijden, dienen we dit na te kijken voor 15 juli. Na deze datum kan een VVA niet meer worden gewijzigd.

Het plannen van je afspraak doe je bij voorkeur via telefoon +32 472 47 10 12 of per mail eva.andries@grust.be. Tijdens ons gesprek heb je alle nodige documenten ter beschikking, samen je identiteitskaart en de pincode hiervan. De betaling kan zowel cash als mobiel.

Tot binnenkort.

Eva Andries,
gruststeller

PS: Het dragen van een mondmasker in een verzekeringskantoor is sinds 01/07/2020 verplicht. We vragen ook om maximaal met 2 personen te komen. (max 3 personen aanwezig in het kantoor)

Neem grust contact op

Eerlijk en persoonlijk advies op maat?

Hoe is’t?

Het is vaak een vluchtige vraag, maar wij stellen ze jou oprecht. Want als wij willen uitblinken in alles rond beschermen, sparen en financieren, dan is dat belangrijk om weten.

Zo kunnen wij nagaan wat je wel of net niet nodig hebt om grust door het leven te gaan.

Binnenkort kan je hier jouw persoonlijk dossier raadplegen. Heb je ondertussen vragen? Contacteer ons dan grust.

Contacteer ons

You have Successfully Subscribed!